RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anorektisk jente i Top Model

Foto: Scanpix
Britiske Top Model har hyret inn en åpen anorektisk jente i neste sesong.

(SIDE2): Avgjørelsen å ta med 21 år gamle Jade McSorley som deltaker i den neste Top Model-konkurransen i Storbritannia, skaper allerede reaksjoner etter at The Sun avslørte det sent fredag kveld.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kampen mot sykdommen
Programmet vil følge den åpne anorektiske Jade i hennes kamp mot sykdommen, skriver avisen. Det er første gang en anorektisk jente får delta i Top Model.

Ifølge The Sun har Jade lidd av spiseforstyrrelser siden hun var åtte år gammel, og kort tid før innspillingen ble hun innlagt på sykehus da vekten hennes gikk under det som er forsvarlig.

Kritikerne skriver at det er helt uansvarlig å la Jade være med på showet.

- Ingen vil hyre deg
Men Jade McSorley selv sier at deltakelsen har hjulpet henne til å ta tak i seg selv. I serien vil seerne hele tiden bli konfrontert med at dommerne sier til Jade at hun er altfor tynn.

- Ingen vil hyre en åpenbart anorektisk jente, sier de britiske dommerne.

- Hun var vårt ansvar
Showets utøvende produsent sier at Jade ble fulgt nøye gjennom hele prosessen og at helsen hennes var produsentenes førsteprioritet.

- Jade er en flott jente. Vi jobbet med ernæringseksperter og helsepersonell under filmingen. Hun fikk mer selvtillit og det hjalp henne, sier Cheryl Snelling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere