*Nettavisen* Nyheter.

Ansatte snoket i Britneys journal

Flere sykehusansatte sparkes fordi de har kikket i Britney Spears' legejournal.

15.03.08 17:17

(SIDE2): I begynnelsen av januar i år brøt Britney Spears sammen og ble innlagt på sykehus. Hun ble diagnostisert med alvorlige depresjoner, og er lagt inn under koden «5150 hold». Det betyr at hun anses å være en fare for seg selv og andre.

Artisten var inne til psykiatrisk vurdering ved UCLA Medical Center, og det er ved dette sykehuset minst 13 ansatte angivelig skal ha kikket i legejournalene hennes.

Fikk sparken
Sykehuset har sparket 13 ansatte og seks leger har blitt suspendert fra sin stilling for å ha snoket i artistens konfidensielle papirer, melder Splash News.

Det skal imidlertid ikke være første gang ansatte ved sykehuset har brutt reglene. Da Spears fødte sin første sønn, Sean Preston ved Santa Monica-UCLA Medical Center i 2005 skal også en ansatte ha mistet jobben.

Derfor er direktøren ved sykehuset, Jeri Simpson, svært overrasket over at det nok en gang snokes i popstjernens journaler.

- Jeg føler at vi gjør alt vi kan for å sikre privatlivet til pasientene våre, og det er grusomt at dette skjer igjen, sier han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.