RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Crestock)

Antall sexpartnere?

Se hva kvinner helst ikke vil fortelle deg.

(SIDE2:) Det er mange ting kvinner og menn skjuler for hverandre. Noen hevder at menn skjuler mer enn kvinner, men ifølge Healtday er det enkelte faktorer kvinner sjelden forteller sine menn om.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

1. Antall sexpartnere
Mange menn - og kvinner - ønsker ikke å dele hvor mange sexpartnere de har hatt med sin nye kjæreste. Men kvinner lyver mer om det. Om hun mener du ikke kommer til å like svaret, er det lite trolig du får et ærlig svar.

2. Hun kontakter eksen sin uten at du vet om det
Det trenger ikke være negativt. Det negative dukker først opp når hun begynner å dele historier og følelser med eksen som hun føler hun ikke kan dele med deg.

3. Hun begjærer andre menn
De fleste menn og kvinner fantaserer om andre. I en undersøkelse oppgir 32 prosent av kvinnene at de fantaserer om andre når de har sex. Det er lite trolig hun vil fortelle deg det.

4. Hun faker orgasme
48 prosent av kvinner sier de en eller annen gang har latt som de har fått orgasme. Sexterapeut Lori Buckley sier til Men's Health at dette ikke er så veldig mye å uroe seg for så lenge det ikke skjer hver gang og det virker som hun kjæresten din mister lysten på å ha sex med deg.

5. Hun forteller deg ikke om shopping
Mange kvinner gidder ikke å høre menn kritisere at de bruker mye penger på sko eller klær, så de lar enten være å fortelle det (for mange ganger legger ikke mannen merke til det likevel), mens andre ganger gjemmer hun kjøpene til en senere anledning.

LES OGSÅ:

Enklere vei til klimaks?
Føler du deg kritisert?
Tjukke menn er best i senga

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere