RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Antastet på et utested

(Google Maps)
Ny voldtektssak i Oslo.

En 40 år gammel kvinne ble antastet på et utested i Oslo natt til søndag. Hendelsen skjedde på Hard Rock Café i 3-tiden.

- Kvinnen tok selv kontakt med politiet som var på utsiden av utestedet. Ut fra de foreløpige opplysningene kategoriserer vi dette som en voldtekt, men vi gjør diverse undersøkelser, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved krimvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Etter overgrepet, som hadde skjedd på et toalett i andre etasje, ble kvinnen sendt til voldtektsmottaket på Oslo legevakt. Avhør av kvinnen blir det ikke før mandag.

Gjerningsmannen er så langt ukjent for politiet. Beskrivelsen de har fått karakteriserer de som dårlig. Mannen er en forholdsvis ung, tynn, cirka 175 centimeter høy. Politiet gjorde en utsiling med oppstilling utenfor utestedet, men kvinnen klarte ikke å plukke ut gjerningsmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere