*Nettavisen* Nyheter.

Antatt likfunn i Skåne i Sverige: Norske Eirin Mikkelsen savnet i samme område

SAMME OMRÅDE: Norske Eirin er forsvunnet i det samme område, i sundet mellom Danmark og Sverige, hvor det nå er gjort et mistenkt likfunn.

SAMME OMRÅDE: Norske Eirin er forsvunnet i det samme område, i sundet mellom Danmark og Sverige, hvor det nå er gjort et antatt likfunn. Foto: Google Maps / Skjermdump

Norske Eirin Mikkelsen (43) har vært savnet siden julaften i samme område som det nå er gjort et antatt likfunn.

25.01.20 15:38

Lørdag formiddag rykket politiet i Skåne ut til Landskrona, nærmere bestemt Lundåkrabukten, etter å ha fått meldinger om funn av det som blir omtalt som en død person.

Det skriver Dagbladet lørdag ettermiddag.

Les også: Kjæresten til savnede Eirin (43) utlyser dusør

Personen er funnet i det samme området som norske Eirin Mikkelsen befant seg i da hun sporløst forsvant julaften 2019.

Pressetalsperson i Skånepolitiet, Patric Fors, bekrefter til samme avis at de jobber på stedet etter melding om det som skal være en død person. Det er derimot ikke avklart at det er det dette dreier seg om klokka 12.20.

Klikk på bildet for å forstørre. 43-åringe Eirin Mikkelsen fra Bergen forsvant i svenske Landskrona på julaften. Hun og kjæresten hadde vært på et restaurantbesøk tidligere på kvelden.

FORSVUNNET: 43-åringe Eirin Mikkelsen fra Bergen forsvant i svenske Landskrona på julaften. Hun og kjæresten hadde vært på et restaurantbesøk tidligere på kvelden. Foto: PRIVAT Foto: (Bergensavisen)

- Vi mistenker at det er menneskelige levninger. Det skal gjøres tekniske undersøkelser før vi kan konstatere. Det arbeidet kommer nok til å pågå en liten stund, sier pressetalsperson Katarina Rusin i politiet i Syd til Dagbladet klokka 12.45.

Det ble i sin tid gjort omfattende søk, blant annet dykking, etter den norske kvinnen. Søkene har ikke ført til noe, men politiet mistenker at det har skjedd noe kriminelt.

Pårørende kontaktet politiet første juledag klokka 21.01 og varslet om at 43-åringen var savnet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag