RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AFP

Anthony gjemte 11 kvinnelik i huset sitt

Sist oppdatert:
Samboeren ble fortalt at lukten kom fra en pølsefabrikk.

Anthony Sowell (51), ble i oktober 2009 arrestert, etter at politiet oppdaget organer fra kvinnekropper i og rundt hjemmet hans, etter at de hadde fått inn en rapport om at en kvinne hadde blitt angrepet i hjemmet hans, Sowell skal ha forsøkt å kvele denne kvinnen med en skjøteledning for å deretter voldta henne, skriver AFP.

Lukten kom fra pølsefabrikk
Lori Frazier, kvinnen som bodde sammen med den påståtte seriemorderen, forteller at hun aldri mistenkt den råtne lukten som var i huset deres i Cleveland i staten Ohio. Hun hadde blitt fortalt av Sowell, at lukten kom fra en pølsefabrikk i nærheten. Men sannheten var at lukten kom fra 11 kvinnelik som han hadde gjemt i og rundt huset deres.

- Jeg bare lurer på hvorfor han har gjort dette. Han tok godt vare på meg, og jeg trodde aldri det var lik i huset vårt, sier hun til tv-kanaler WOIO.

Dødstraff
Frazier og Sowell skal ha blitt sammen noen få uker etter at han ble løslatt fra fengsel i 2005, etter å ha sonet i 15 år for en voldtektsdom.

Nå kan 51-åringen få dødsstraff, hvis han blir dømt, skriver Reuters.

Jurymedlemmer
Sist fredag startet utvelgelsen av jurymedlemmene til rettssaken.

Før politiet arresterte Sowell, skal ha de flere ganger måttet rykke ut til huset hans. To uker før han ble arrestert falt en naken kvinne ut gjennom vinduet i første etasje. Hun skal ha pådratt seg kuttskader, men nektet å anmelde saken.

Nye anklager
Mens han har sittet i varetekt, har Sowell blitt tiltalt for drapsforsøk, voldtekt, kidnapping og overfall av kvinner.

Seriemordens ofre skal ofte ha vært hjemløse og rusavhengige kvinner. Noen av de 11 kvinnene er heller ikke blitt rapportert savnet.

Han erklærte seg skyldig i et voldtektsforsøk i 1989, og satt 15 år i fengsel før han ble sluppet ut i 1005. I oktober 2009 ble han igjen arrestert, etter at han ble mistenkt i mordene på 11 kvinner.

Sowell har blitt anklaget for 85 drap, voldtekt og kidnapping. Han har erklært seg uskyldig på grunn at han skal lide av en sinnsykdom, ifølge Wikipedia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere