RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AOL med underskudd på 100 milliarder dollar

Sist oppdatert:
Internett- og underholdningskonsernet AOL Time Warner la i går frem et underskudd for 2002 på 100 milliarder dollar, noe som er det største underskuddet i amerikansk selskapshistorie
Bare for å understreke selskapets problemer, varslet mediemagnaten Ted Turner at han går av som visestyreformann.

AOL Time Warner som er verdens største mediekonsern, tok i fjerde kvartal en nedskrivning på 45,5 milliarder dollar på America Online i tilegg til kabelvirksomheten og noen andre virksomhetsområder.

Det var det dobbelte av hva markedet hadde ventet. Ekteskapet mellom Time Warner og AOL ser med andre ord ut til å være en gedigen fiasko, og styreformann Steve Case gikk av tidligere denne måneden.

Totalt for 2002 endte resultatet på minus 98,7 milliarder dollar, som ifølge Reuters tilsvarer bruttonasjonalproduktet i Egypt, og er det dobbelte av New Zealands.

AOL Time Warner hadde heller ikke noe godt budskap for 2003, som de mener vil bli utfordrende. Den underliggende driften i fjor var omtrent som ventet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere