RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AOLs Steve Case går av

Sist oppdatert:
Styreformann Steve Case i AOL Time Warner Inc. trekker seg som styreformann i selskapet. Case gjorde en av de største finanskuppene i USA på toppen internett-bølgen
Steve Case var ansvarlig for at internett-portalen AOL ble fusjonert med mediekonsernet Time Warner. Dette var en av de største transaksjonene på toppen av internett-bølgen, og skapte presidens for en hel internettbransjen.

I løpet av de to siste årene har Case også sett et av historiens største fall. Fusjonen mellom de to selskapene har vist seg å gi få synergier, og i tillegg har markedet for internett-annonsering blitt langt dårligere enn ventet. Dette har ført til kraftig fall i selskapets verdi.

Nå trekker Steve Case seg som styreformann i AOL Time Warner Inc. Avgangen kommer etter massivt press fra aksjonærer som er skuffet over utviklingen til selskapet.

- Denne avgjørelsen er personlig veldig vanskelig for meg, ettersom jeg vil ønsker å jobbe som styreformann for dette fantastiske selskapet i mange år fremover, sa han ifølge AP.

Nå ventes det at AOL Time Warner igjen kommer til å fokusere på den tradisjonelle mediavirksomheten. Fremover blir trolig nye medier kun en liten del av virksomheten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere