RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ap: - Nordmann arrestert for deltakelse i voldelig gambling-ring

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): 18 personer er arrestert i California, Peru og Norge i sammenheng med det som av myndighetene omtales som en voldelig, internasjonal gambling-ring.

Det skriver Dagbladet som siterer nyhetsbyrået AP.

Avisa UT San Diego hevder at mannen som er arrestert i Norge, er den angivelige grunnleggeren av Macho Sports International, som er organisasjonen FBI har slått til mot torsdag.

Mannen som er arrestert i Oslo, skal ha styrt selskapet fra Lima i Peru sammen med sin bror.

De to brødrene skal ifølge FBI ha opprettet selskapet Macho Sports og så flyttet selskapet til Peru. Den ene broren, en 40-åring fra Tvedestrand, sto i 2011 registrert med 16 millioner i formue men bare snaut 300.000 i inntekt. Broren, en 42-åring bosatt på Bygdøy og i Tvedestrand, hadde i 2011 en formue på 13,4 millioner, og en inntekt på drøyt 200.000. De tidligere årene hadde han enda lavere inntekt.

Ifølge FBI har Macho Sports mottatt millioner av dollar fra gamblere i San Diego og Los Angeles de siste årene. Ifølge tiltalen har de norskamerikanske brødrene tatt imot veddemålene via telefon i Lima, Peru. Organisasjonen skal ha brukt svært brutale metoder for å kreve inn spillegjeld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere