RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ap mest fram, men H og Frp fortsatt størst

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Arbeiderpartiet går mest fram, med 3,7 prosentpoeng til 25,8 prosent, i en meningsmåling som Opinion har gjort for Avisenes nyhetsbyrå. Høyre og Fremskrittspartiet har likevel fortsatt flertall sammen.

I målingen er Høyre landets største parti med en oppslutning på 28 prosent, ned 0,3 prosentpoeng fra forrige måling i august. Fremskrittspartiet faller 1,5 prosentpoeng til 21,9 prosent på målingen. De to partiene har dermed flertall sammen, viser målingen.

Blant de rødgrønne partiene er det Arbeiderpartiets framgang med 3,7 prosentpoeng til 25,8 prosent som gjør størst utslag. Sosialistisk Venstreparti går fram 0,2 prosentpoeng til 5,6 prosent, mens Senterpartiet faller 0,7 prosentpoeng til 4,7 prosent.

Blant de øvrige partiene er det Kristelig Folkeparti som beveger seg mest, med en nedgang på 1 prosentpoeng til 4,7 prosent. Venstres oppslutning faller med 0,7 prosentpoeng til 5,4 prosent, og Rødt går tilbake 0,3 prosentpoeng til 2,1 prosent. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere