RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ap-nestleder oppfordret partifeller til å sverte regjeringen

Vadsø (NTB): Ap-nestleder Helga Pedersen ga årsmøtet til Vadsø Ap klar beskjed om at det er viktig at alle bidrar til å sverte den nye regjeringen.

Pedersen var invitert til Vadsø Arbeiderpartis årsmøte onsdag for å snakke om den politiske situasjonen, skriver Finnmarken.

- Før valget hørte vi mye om handlekraft og gjennomføringsevne. Nå ser vi at det meste skal vurderes, utredes og kartlegges, og svært lite konkret kommer på bordet. Det som kommer, tar oss i en helt annen retning enn den vi ønsker, sa Pedersen.

Hun kritiserte blant annet skattekutt, kutt i regionale utviklingsmidler, fiskeripolitikken og kutt i deler av tiltakspakken for nordlige Troms og Finnmark.

- Nå har jeg brukt mye tid på å sverte regjeringen, men det er jo viktig. Og det er viktig at alle bidrar til å gjøre nettopp det, sa Ap-nestlederen videre.

Pedersen forsvarte etterpå ordbruken overfor Finnmarken med at Ap skal være et aktivt parti i opposisjon. Nyvalgt nestleder Ragnhild Aslaksen sier Pedersens uttalelse må sees i sammenheng med rommet den falt i. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere