RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ap-topp ut av maktkabalen

Oslo (NTB): Statssekretær Libe Rieber-Mohn (Ap) var et hett tips til å lede regjeringens innvandringspolitikk. Isteden er hun nå helt ute av regjeringsarbeidet.

En lang rekke statssekretærer ble utnevnt samtidig med at statsrådsskiftene i den rødgrønne regjeringen ble offentliggjort i ekstraordinært statsråd tirsdag. Mange av dem byttet departement eller statsråd.

Statssekretær for tidligere arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen (Ap), Libe Rieber-Mohn, var ikke blant disse.

Ifølge statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen (Ap) ved Statsministerens kontor blir det fredag oppnevnt flere statssekretærer i ordinært statsråd. Men etter det Nationen kjenner til, er Rieber-Mohn heller ikke på denne listen.

Avisen skriver at Rieber-Mohn selv skal ha valgt å trekke seg som statssekretær etter at statsrådskabalen var klar. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere