Gå til sidens hovedinnhold

Åpen dag på Lambertseter

Tirsdag 18. januar fra klokken 12-21 er det åpent hus på Lambertseter videregående skole.

LAMBERTSETER: Byens tiendeklassinger må i disse dager velge ut studieveien videre, og i den anledning er det åpne dører på de videregående skolene.

Lambertseter videregående skole har åpent hus tirsdag 18. januar, og rektor Claus Hagli forteller at den nyoppussede skolen har mye spennende på programmet.

– Førti elevguider vil vise frem vårt nyrehabiliterte bygg med flott kantine, fantastiske læringsareanaer og treningssenter med veileder som er åpent for elevene fire kvelder i uken, sier Hagli.

Opplev undervisningen

Rektor forteller om nye programfag i år, med drama og musikk, i tillegg til tradisjonelle realfag, språk-, samfunns- og økonomifag.

De besøkende vil blant annet få mulighet til å oppleve hvordan undervisningen foregår.

– Det vil pågå demonstrasjoner som for eksempel grisedisseksjon og andre realfagsforsøk, og man kan bli med inn i undervisningen. Vi vil blant annet vise frem elektronisk læring og kommunikasjon mellom samarbeidsskoler i Europa, forteller rektor.

Inkluderende miljø

Hagli forteller om et flott, inkluderende og utfordrende elevmiljø på skolen.

– Elevrådet vårt vinner stadig priser, og i fjor var revyen vår byens beste og vant revypris, sier en stolt rektor.

Både elevrådet og skolerevyen vil vise seg frem under åpen dag på skolen. Respekt-gruppen vil også ha stand og vise frem et nytt veggmaleri som viser brorskap og samhold mellom folk i hele verden.

– Vi har elever fra mer enn 30 land og over 40 fremmedspråk representert på skolen. Inkludering er vårt varemerke, sier rektor Claus Hagli.

Han ønsker velkommen til åpen dag og håper mange tar turen innom.

– De siste årene har det normalt kommet rundt 500 innom når vi har hatt åpen dag, sier Hagli.