Åpen Dorthe om nakenbildene

Dorthe Skappels nakenbilder har ført til storm i media. Se hva hun selv har å si om saken.

16.09.05 12:11

(SIDE2): God Kveld Norge har egne nettsider der den populære programlederen har direkte kontakt med seerne.

Etter at nakenbildene ble sluppet mottok hun en storm av spørsmål. Blant annet var det en som lurte på hva døtrene tenkte om nakenbildene:

«Nei, det er ikke morsomt at alle vennene ser mamma naken. Når det er sagt, har jeg to utrolig oppegående, sterke og fornuftige jenter som også kan se med stolthet på et kunstnerisk bilde av det mest naturlige i verden», skriver en ærlig Dorthe på programmets nettsider.

Trenger noen triks
Etter nakenbildene har den populære programlederen fått mye oppmerksomhet for sin «nye», veltrente kropp. Hun skal ifølge Se og Hør ha tatt av 15 kilo, men dette vil ikke Skappel bekrefte selv. Likevel har hun et realistisk syn på kroppen sin.

- Når jeg våkner om morgenen og ser meg i speilet, ser jeg en 42 år gammel kvinne som har født to barn og som trenger noen triks for å møte dagen. Men hvem har sagt at hengepupper og litt celulitter er jevngodt med døden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Bjørn Erik Larsen/scanpix

Selv fikk hun hjelp av Arve Juritzens flamme Tore Wiik:

- Følte meg ikke spesielt bra på formen og bestemte meg for å gjøre en kraftig innsats for å gjøre noe med det. Løsningen ble Tore Wiik på SATS med trening og omlegging av kostholdet. Jeg vil gjerne legge til at vekt er uvesentlig, men velvære og en innsats for helse er viktig, skriver Dorthe.

Wiik har tidligere vært sammen med Arve Juritzen, som i høst skal tilbake på jobb etter en lengre pappa-perm.

Den siste tiden har de to dukket opp på offentlige tilstelninger sammen igjen, og det har vært skrevet at de to nå skal ha funnet tilbake til hverandre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.