*Nettavisen* Nyheter.

Åpen Idol-audition i Oslo

Det var mange som stilte til åpen audition i Oslo i fjor. Foto: Ågot C. Nilssen/TV 2

Har du ikke fått invitasjon til Idol-audition, men har lyst til å prøve deg likevel? Da har du sjansen under åpen audition i Oslo i dag.

26.11.04 11:02

Invitasjonene til de som får komme på Idol-audition i Oslo har blitt sendt ut. Det kom inn 3000 søknader, og nærmere 1600 håpefulle er invitert til pre-cast som foregår fra onsdag 24. november til fredag 26. november.

Matpakke og varme klær

Fra klokken 16 fredag 26. november er det åpen audition. Til de som stiller seg i kø her, kan det være greit å vite at dette kan ta tid, og det kan være lurt å ta med seg matpakke og godt med klær. Du må være mellom 16 og 28 år for å få anledning til å delta.

Ved åpen audition, blir det tatt inn så mange som mulig, men det gis ingen garanti for at de som møter her får komme inn og opptre foran juryen.

Ta med tillatelse

Uansett alder er det viktig at du har med deg gyldig legitimasjon, det vil si førerkort, pass eller bankkort! Busspass/skolebevis og liknende blir ikke akseptert. Det vil ikke bli gjort noen unntak på dette området. Hvis du er under 18, må vi også få skriftlig tillatelse av foreldre/foresatte for at du skal kunne delta.

TV 2 Xtra vil være på plass foran Sentrum Scene og underholde både deltakere og tv-seere fra onsdag til fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.