*Nettavisen* Nyheter.

Apestreker

Med 45 minispill er «Ape Academy» godspillet for hele familien.

I «Ape Academy» til Playstation Portable får vi et gjensyn med de gale apene fra spillserien «Ape Escape». De er fremdeles like morsomme.

«Ape Academy» er en samling minispill, pakket rundt ideen om at apen din går på skole. Det er bare en måte å presentere minispillene på, og har egentlig ingenting å si for opplevelsen.

Etter hvert som du blir mer og mer «skoleflink» låser du opp nye minispill, som havner i kategorier som tenkespill, teknikk, bevegelse og spesialer. Du kan dessuten lagre spillene du liker best som favoritter.

Hauger av humor
Spillet er full av humor, og varierer mellom 1 meter sprint, «fang bombene», «stein, saks, papir» og tradisjonelle spill som fotball, ishockey og bowling. For å nevne en ørliten del av av spillene.

Vi har ikke telt over alle sammen, men ifølge Sony kan du velge blant mer enn 45 minispill. Du skal være godt sær om ikke minst halvparten underholder deg.

Jo flere vi er sammen...
«Apa Academy» kan for mange være et fintfint partyspill, og naturligvis støtter det flere spillere. Du kan koble PSPen din trådløst til en annen og spille mot hverandre, eller så kan du og en venn dele en PSP.

Da spiller man enten på tur eller ved å kontrollere hver sin halvdel av PSPen, som for eksempel i lufthockey.

Dette spille kan redde mang en lang tur i baksetet, en stille kveld i sofaen, når du har noen minutter til overs på bussen eller som partyspill på vorspiel.

Anbefales.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.