Gå til sidens hovedinnhold

Åpne skoler

Hva er riktig utdanningsvalg for deg? De videregående skolene i Nordre Aker inviterer elever og foreldre til «åpen dag» i januar.

Nordre Aker: De videregående skolene er åpne for elever som skal søke videregående opplæring for skoleåret 2008/2009, melder Undervisningsetaten. Her kan du bli litt bedre kjent med skolene og hva de ulike utdanningsprogrammene innebærer. Her følger en oversikt over tid, sted og program for Nordre Akers tre videregående skoler:

Berg vgs
John Collets allé 106
www.berg.vgs.no

Tid: Torsdag 17. jan 13.00-15.00 og 18.00-20.00.
Program: Åpne undervisningsrom. Omvisning ved skolens elever. Fellesmøte i aulaen kl.18.00 med orientering om skolen. Deretter presentasjon av skolens forskjellige fag ved lærere og elever. Orientering om IB-linjen (International Baccalaureate). Vi presenterer også utdrag fra skolerevy og ulike elevarbeider.

Grefsen vgs
Morells vei 20
www.grefsen.vgs.no

Tid: Tirsdag 15. jan. 12.00-14.00
og 18.30-21.00.
Program: Åpen skole for elever og foresatte. Det vil først bli gitt en generell informasjon om skolens programområder innenfor det studiespesialiserende utdanningsprogrammet samt om skolens satsingsområder. Deretter guiding rundt i skolebygningen. Stands og spesialrom vil være bemannet av lærere og elever.

Sogn vgs
Sognsveien 80
www.sogn.vgs.no

Tid: Tirsdag 22. jan. 17.00 20.00 Program: Stands og informasjon om våre utdanningsprogram i skolens kantine. Guiding til verksteder etter behov. Skolen vil i tillegg ta kontakt med ungdomsskolene og gi tilbud om ytterligere veiledning om utdanningstilbudene og muligheter innen yrkesfag.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene