RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner for spesial- behandling

Foto: TV 2 (TV 2 Nyhetene)
Sist oppdatert:
Forsikringsselskapet Vesta er ikke fremmed for tanken om å la de husløse beboerne i Hatlestad terrasse, som ikke ønsker å flytte tilbake, få bolig andre steder.

I utgangspunktet skal det ikke være mulig for forsikringskunder å få en ny bolig, med mindre den skadde boligen er så ødelagt at det vil koste mer å gjenoppbygge enn å kjøpe et nytt hus. Men for beboerne i Hatlestad terrasse er traumet med rasulykken så stor at enkelte ikke orker tanken på å flytte tilbake. Markedsverdien på boligene kan også bli redusert og dermed vanskelige å få solgt. Det gjør at forsikringsselskapet Vesta er åpen for individuelle løsninger for kundene i Hatlestad terrasse, skriver Bergens Tidende.

- Dette er en veldig spesiell sak. I utgangspunktet forholder vi oss til de generelle vilkårene, men vi vil også vurdere hvert enkelt tilfelle og se om det er nødvendig å ta spesielle hensyn, sier skadesjef i Vesta, Steffen Gjørva til BT.

Han legger til at han ikke kan gi et konkret løfte om at beboere skal få slippe å flytte tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere