Åpnet fergelemmen med bil oppå

Foto: HSD Sjø

32-åringen skulle kjøre av HSD-fergen, da lemmene til det nederste dekket begynte å åpne seg. Bilen falt en halv meter.

09.07.06 09:54

Det var sist helg uhellet skjedde. Charlotte Johannesen (32) var på vei hjem til Bergen, og hadde tatt fergen fra Skipavik og Leirvåg ved Mongstad. Fergen hadde lagt til kai, og 32-åringen begynte å kjøre etter bilene foran for å komme seg på land. Hun så ikke at lemmen til det nederste dekket begynte å åpne seg.

- Dermed kom halve bilen cirka en halv meter over bakken, og slo nedi dekket med et smell, sier 32-åringen til Bergensavisen.

Ifølge en av passasjerene på det nederste dekket så ikke han som kjørte opp lemmen hva som skjedde før han ble gjort oppmerksom på det. Han fortsatte likevel å kjøre opp lemmen.

Johannesens bil fikk ingen synlige skader, og hun fylte derfor ikke uten noe skadeskjema. Men hun fikk et kort med telefonnummer til fergen, og beskjed om å spørre etter Åse. Da hun ringte, fikk hun sjokk nummer to: Ingen med det navnet jobber på fergen.

32-åringen forteller at damen som tok telefonen, var sur og uhøflig, og ga Charlotte klar beskjed om at ingen hadde gitt henne signal om å kjøre, og at uhellet var hennes egen feil. Deretter skal hun ha slengt på røret.

Informasjonsdirektør Arild Sondre Sekse i HSD har ikke hørt om episoden, men ber gjennom BA 32-åringen ta kontakt så de kan finne ut hva som skjedde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.