RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Apptix-pris jekket ned (Ny3)

Sist oppdatert:
Apptix og toppsjef Alex Hawkinson bekrefter nå emisjonen i selskapet. Selskapet måtte jekke ned prisen i emisjonen som leserne av iMarkedet fikk vite om allerede tirsdag ettermiddag
Les hva iMarkedet skrev tirsdag her: Emisjon i Apptix

iMarkedet skrev tirsdag ettermiddag om at Apptix var i markedet med en ny emisjon. Totalt har selskapet forsøkt å hente inn rundt 40 millioner kroner til kurs 10 kroner.

Onsdag til lunsj bekrefte selskapet i en melding emisjonen.

Jekket ned kursen

Det skal være DnB som har vært tilrettelegger for Apptix. Tilretteleggeren måtte jekke ned kursen til 8,50 kroner fra planlagte for å få gjennomført emisjonen.

Dette priser hele Apptix til 374 millioner kroner.

Totalt ble det hentet inn 29,75 millioner kroner, bekrefter selskapet i en melding. Dette er på linje med hva iMarkedet skrev onsdag formiddag.

Det har ikke lyktes iMarkedet å få noen kommentar av Apptix. Det er ventet at emisjonen blir plassert før generalforsamlingen til selskapet onsdag.

Kursen gått kraftig

Etter nyttår har Apptix-aksjen gått kraftig på Oslo Børs. Ved inngangen av året lå Apptix-kursen på 2,40 kroner. Emisjonen tirsdag kveld skal altså ha være forsøkt plassert på 10 kroner pr. aksje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere