RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Apptix ser balanse til sommeren

Sist oppdatert:
IT-selskapet Apptix og adm. direktør Alex Hawkinson vokste solid i fjerde kvartal, og sier at kontantstrømmen skal være i balanse innen utgangen av andre kvartal
Apptix, som opererer innen fjerndrift av applikasjoner for kunder, fikk et underskudd etter skatt på 1,2 millioner dollar i fjerde kvartal, noe som er 18 prosent mindre enn i tredje kvartal, ifølge en presentasjon fra selskapet.

Omsetningen økte 40 prosent fra tredje kvartal, til 1.05 millioner dollar. I første kvartal ventes en omsetningsvekst på 20 til 30 prosent, og denne takten ventes å fortsette utover i 2004.

Antallet brukere gjennom eksisterende kanaler økte med 38 prosent i løpet av kvartalet.

Bruttomarginen økte fra 69 prosent i tredje kvartal til 70 prosent i fjerde.

Kontantforbruket var nede i 0,3 millioner dollar på slutten av kvartalet, mot 0,42 millioner på slutten av tredje kvartal.

Målet er å gå i balanse på kontantstrømmen ved utgangen av andre kvartal i år, ifølge presentasjonen.

Selskapet lanserte i samarbeid med Microsoft et program hvor man kan melde seg på via nettet. Microsoft begynte å markedsføre dette rundt midten av fjerde kvartal. Så langt har 15.000 registrert seg. Av disse har 2 prosent blitt kunder, og målet er å heve denne prosenten til 3 prosent, ifølge presentasjonen.

Apptix var tidligere den amerikanske delen av Telecomputing, men ble skilt ut som et eget selskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere