RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aqua-Lene lover nye skandaler

Sist oppdatert:
Lene Nystrøm er fortsatt mest kjent for alle de saftige skandalene hun og Aqua sto for da de herjet hitlistene på 90-tallet. Nå lover hun at hvileskjæret er over.

(ODEON/SIDE2:) Fashionably late ankom Aqua-Lene «God kveld Norge» festen fredag kveld på kjendisklubben Odeon i Oslo. Med seg hadde hun et kobbel av livvakter, manager og egen sjåfør.

- Det er alltid koselig å være tilbake i Norge, smiler popstjernen til Side2.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Og det er ikke lenge siden hun gjestet gamlelandet sist. Under høstens Oslo Fashion Week gikk Lene modell for designerne Moods of Norway og festet med mote Norge flere kvelder på rad. Men nå gledet Lene seg til en fest med Norges ubestridte glamourdronning Dorthe Skappel.

- Hun er en god programleder også er Dorthe en varm jente, skryter Lene og forteller hvordan hun beundrer hennes fighterevne og pågangsmot.

Småbarnsmor
Lene Nystrøm (34) kan se tilbake på over 20 millioner solgte plater med Aqua. Og i sommer gjorde bandet comeback til lunkne kritikker. Men i øyeblikket er det de to barna, India (3) og Billy (2) som hun har med et av de andre Aqua medlemmene - ektemannen Søren Rasted, som tar det meste av det norske sangerens tid. Til tross for travle dager som småbarnsmor vet popstjernen å ta vare på seg selv. Aqua-Lene var utvilsomt kveldens vakreste på den røde løperen og hun innrømmer at hun liker å pynte seg.

- Det er jo alltid gøy med litt glamour, påpeker hun.

Aqua Lene er like kjent for sine mange skandaler som for musikken og på vei inn på Odeon kunne ingen glemme sist gang vi så henne der. Lenes mye omtalte utdrikningslag i 2001 fant sted på kjendisklubben og festen toppet seg utpå natten da hun begynte å kaste champagneglass ut fra vinduet. På spørsmålet om det ikke kom noen nye skandaler i løpet av kvelden var Lene rask å parere.

- Jeg lever enda så skandalene kan komme. Men jeg lover å ikke kaste noen glass i kveld, roper en lattermild Lene til Side2 idet hun entrer festen.

Tuppen og Lillemor
Noen andre piker som vet å lage skandaler er Pia Haraldsen og Marianne Aulie. En og en halv time for sent ankom de festen i kjent stil. Også de hadde med seg livvakter og egen sjåfør.

- Vi må jo kjøre litt klasse, ler Pia som påsto hun kom rett fra jobb.

- Ja nå har jeg studert talene til presidentkandidat McCain og hans visepresidentkandidat Pailin og er kjempespent på å reise til USA om en måned. Så nå skal det bli hyggelig å ikke tenke på politikk. Nå er jeg klar for en fest, strålte Tv2 Underholdnings politiske ekspertkommentator.

Og venninnen Marianne har stor tro på at Pia skal klare oppgaven med å dekke det amerikanske presidentvalget fra sin base i Washington DC.

- Pia er blond, pen og har stor pupper. I tillegg er hun morsom og intelligent og det er en uslåelig kombinasjon, mener kunstnervenninnen som lover å støtte henne fra sin base i New York.

- Ja Marianne har noen inside kontakter jeg håper jeg kan få bruke, forklarer den nye utenrikskorrespondenten som også håper på noen skikkelig saftige skandaler underveis.

- Ja jeg håper vi skal få til noen stunt med amerikanske kjendiser.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere