RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arbeiderpartiet kraftig fram på ny måling

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Arbeiderpartiet går fram 2 prosentpoeng til 34 prosent på meningsmålingen Respons har gjort for Aftenposten i slutten av august. Rødt er på vippen på målingen.

Oslo (NTB): Frp går også fram på meningsmålingen. Partiet har støtte fra 25,6 prosent av de spurte, en framgang på 1,2 prosentpoeng. Høyre går imidlertid tilbake 1,5 prosentpoeng til 13,3 prosent.

Kristelig Folkeparti får 5,9 prosent, mot 5,8 på målingen i forrige uke. Venstre går tilbake 1,2 prosentpoeng til 5 prosent.

Sosialistisk Venstreparti går tilbake 0,4 prosentpoeng til en oppslutning på 7 prosent, mens Senterpartiet går tilbake 1,4 prosentpoeng til 5,2 prosent.

Rødt har en framgang på 0,6 prosentpoeng og får 2,5 prosent på målingen. Andre partier er registrert med 1,5 prosent, et halvt prosentpoeng mer enn på målingen i forrige uke.

De borgerlige partiene ville fått 84 plasser på Stortinget om meningsmålingen var valgresultatet. Sp og partiene på venstresiden ville fått 85 mandater, men Rødt er på vippen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere