RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arbeidet i gang på «Fagerstrand»

Sist oppdatert:
TV 2s store byggereality-satsing skal spilles inn på Fagerstrand på Nesodden. Grunnarbeidet er allerede i gang, og 450 par har søkt om å få være med.

Nå er location i boks, og kontraktene med utbygger Skanska signert. De tolv parene som blir plukket ut til serien, skal i gang med husbygging på Fagerstrand på Nesodden i slutten av januar. Stedet ligger flott til med utsikt mot innseilingen til Oslo, rundt 40 minutters kjøring fra hovedstaden.

God magefølelse

Knappe to uker etter at søknadsfristen går ut 15. desember, har 450 par søkt om å få være med på serien, og prosjektleder Arild Brubak regner med at flere vil melde seg når det nærmer seg deadline. Da TV 2 søkte etter deltakere til «Nr. 19» fikk man inn 500 søknader.

- Vi har funnet en ideell location for denne serien. Jeg har en god magefølelse så langt, og vi gleder oss over at pågangen av søkere er så stor, sier Brubak.

Kun èn vinner

Konseptet er basert på at deltakerne selv stemmer ut et par hver uke frem til det står to par igjen. Hvem som vinner av de to finaleparene blir bestemt av seerne i en direktesendt finale.

- Til forskjell fra «Nr. 19» er det bare én vinner i dette konseptet. Premien for vinnerparet er til gjengjeld et ferdigbygget hus med tomt til en verdi på rundt tre millioner kroner, sier Brubak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere