OSLO (Nettavisen): To personer ble hentet med luftambulanse etter arbeidsulykke i Sande i Vestfold. Den ene personen var festet i sele da han falt 10 meter og samtidig mistet en plate i hodet på en annen person, opplyser politiet.

Sørøst politidistrikt meldte om arbeidsulykken klokka 08.30 og opplyste at det dreide seg om en fallulykke og at to personer var involvert.

- To personer er skadet. Ukjent skadeomfang. Luftambulansen har landet. Helse jobber på stedet, meldte politiet i en oppdatering klokka 09.07.

Norgesgruppen, dagligvarekjempen som eier Kiwi og Meny, sier at ulykken skjedde i forbindelse med byggearbeider ved ASKO Oslofjord sitt nye lager i Sande i Vestfold.

«Ulykken skjedde torsdag morgen. Begge er tatt hånd om av helsepersonell. Helsetilstanden er foreløpig uavklart. Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken», heter det.

Klokka 09.29 meldte politiet at en person har falt cirka 10 meter ned. Denne personen var festet med en sele. Personen hadde med seg en plate som falt i hodet på en annen person. Denne personen falt da ned cirka to meter. Begge blir tatt hånd om av helse. Skadeomfanget er så langt ikke kjent.

Se de siste Twitter-meldingene fra Sørøst politidistrikt: