*Nettavisen* Nyheter.

Årets beste sexnyheter

Forskning på sex er sjelden revolusjonerende, men ofte morsomme. Her er noen av fjorårets beste sexnyheter.

02.01.08 12:17

(SIDE2:) 2007 var fullt av viktige saker som er betydningsfulle for våre liv. Og så var det noen saker som ikke var fullt så viktige.

Men hva hadde vel livet vært uten morsomme, unødvendige saker? Her presenterer vi noen av fjorårets viktigste sexnyheter.

Grekerne er mest aktive i sengehalmen
Den årlige Durex Global Sex Survey er verdens største sexundersøkelse. Mer enn 26.000 personer fra 26 land svarte i 2007 på spørsmål om sitt sexliv. Fjorårets resultater viser at grekerne har mest sex i verden. Hele 89 prosent av dem har sex hver uke og de 164 samleier i året.

LES MER: Her får du best sex

Tyskerne er verst i senga
10.000 kvinner fra 50 land har vurdert hvilke land som har de beste elskerne. Tyskerne kom dårligst ut, mens svenskene heller ikke tilfredsstilte. Italienerne er derimot på motsatt side av skalaen og vant kåringen.

LES MER: Her er verdens verste elskere

Menn ser ansikt før pupper
I en undersøkelse presentert i fjor, lot forskere kvinner og menn se på bilder av nakne kvinner. Her viste det seg at menn ser på ansiktet før han ser på resten av kroppen. Da deltakerne fikk se bilder av et par som hadde sex, ønsket kvinner å se lenger på bildet enn menn.

LES MER: Menn ser ansikt før pupper

Størrelsen teller ikke
Menn kan puste lettet ut en gang for alle. En undersøkelse viser at størrelsen ikke har noen betydning for kvinner. Faktisk er 85 prosent av kvinnene fornøyd med størrelsen på partnerens penis.

LES MER: Heller bred enn lang penis

Menn og kvinner kysser forskjellig
Kjønnene har ulike grunner til å kysse hverandre. Menn kysser fordi han håper det fører til sex, mens kvinner kysser fordi de vil at gutten skal like henne. Det hevder i hvert fall forskere fra State University of New York.

Grunnen til å ha sex
En undersøkelse fra University of Texas presenterte 237 grunner til å ha sex. Grunnen er alt fra at man har lyst til at man har veddet.

LES MER: De rareste påskuddene for sex

Har ikke sex med kjøttetere
I fjor ble det kjent at enkelte personer, kalt veganseksuelle, nekter å ha sex med kjøttetende mennesker. Grunnen er at de mener kjøttetere er bygget opp av dyrelik.

LES MER: Nekter sex med kjøttetende folk

Kilde: Asylum.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag