*Nettavisen* Nyheter.

Årets comeback til Trondheim?

Foto: (Getty Images)

Festivalsommeren ruller og går.

(SIDE2): Årets sommerfestivaler er for lengst godt i gang med bookingen, og Pstereo i Trondheim har allerede fylt sine dager.

Fredag slapp de den endelige listen over hvilke artister som gjester Trondheim i august, og øverst står et comeback med Death From Above 1979. Den kanadiske duoen ble gjenforent tidligere i år etter fem års pause, og trønderhovedstaden er foreløpig eneste skandinaviske festival som kan skilte med besøk av elektropønkerne.

Opprørspoliti
Death Form Above gjorde sitt comeback på South By Southwest-festivalen i Texas i mars, et så etterlengtet sådan, at opprørspoliti måtte ut i gatene og stagge fansen med pepperspray. En måned senere gjestet de Coachella - det kan du se klipp fra nederst i artikkelen.

- Vi har fått skandinavisk eksklusivitet på bandet, og dette blir trolig siste mulighet til å se bandet i Norge. Svartebørsbillettene til London i forrige uke lå på nærmere to tusen kroner. Ingen har råd til å gå glipp av Death From Above 1979 på Pstereo, sier en svært fornøyd bookingsjef Kim Aasli.

- Godt salg
Også hypen og snart albumaktuelle Santigold tar turen til Pstereo, det samme gjør våre egne Norma Sass og trønderrapperen Bad Spit.

- Dette er tidenes Pstereo-program, slår Aasli fast.

Også The Roots, Håkan Hellström, Lissie, Wannskrækk, Jamie Woon og Best Coast står på plakaten. Ifølge festivalledelsen går billettsalget unna som aldri før.

Pstereo arrangeres 19. og 20. august i Trondheim.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag