RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets dummeste streik?

Sist oppdatert:
Kommuneforbundet i Oslo vil onsdag gjennomføre det som må være årets mest meningsløse streik: For å protestere mot salg av Oslo kommunes eierpost i børsnoterte Hafslund, blir skolebarn i Oslo sendt hjem fra skolefritidsordningen
Kommuneforbundet i Oslo er viden kjent for sin hysteriske motstand mot private løsninger.

Men nå overgår forbundet seg selv i tullete markeringer.

Onsdag denne uken skal det gjennomføres en politisk demonstrasjonsstreik mot byrådets forslag om salg av Oslo kommunes aksjer i Hafslund ASA.

Dette medfører blant annet at skolefritidsordningen blir stengt. Barn som ikke blir hentet, blir uten videre seremonier sendte hjem, opplyses det.

Bakgrunnen for at man ser seg nødt til å ødelegge arbeidsdagen for store deler av Oslos befolkning er altså at Oslo kommune - hvis man får en god pris - vil frigjøre midler bundet opp i en milliardpost i et børsnotert selskap, for i stedet å anvende disse på andre områder hvor man mener pengene i større grad kommer innbyggerne til gode.

Dette er altså så forferdelig at Kommuneforbundets medlemmer ikke orker å jobbe.

Kan vi allerede i mai kåre årets mest meningsløse streik?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere