RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets feigeste kjæreste?

Sist oppdatert:
Å la kjæresten ta støyten er ikke særlig populært i USA.

(SIDE2): Det er mange måter man kan bli kjent på, men ikke alle er like ærefulle. Under en baseballkamp i USA havnet en ball på tribunen, som den ofte gjør, og kom mot et par som satt på tribunen.

Den mannlige delen av paret reiser seg opp for det som ser ut til å være å ta i mot ballen, men i siste øyeblikk trekker han seg under slik at ballen treffer hans kjæreste i stedet. Slik blir det internettfenomener av.

Feigingen Bo
Kjæresten, som heter Bo, har allerede fått tilnavnet «Bo the Bailer» og har fått sin egen Facebookside og er blitt det store samtaleemnet på nettet etter gårsdagens kamp. Kanskje kan han skylde på en overivrig TV-kanal som raskt fattet interesse og intervjuet ham, men mest av alt kan han muligens skylde på seg selv for å trekke seg unna i et relativt offentlig øyeblikk.

Må revurdere forholdet
Det hjelper vel heller ikke hva kommentatorene uttaler, eller hans kjæreste svar på spørsmålet fra TV-kanalen om hva som skjedde:

- Ballen kommer mot oss og jeg skriker, og han bare trekker seg unna.

Bedre blir det ikke når intervjueren spør kjæresten om dette kanskje er et forvarsel om ting som kommer:

- Kanskje jeg må revurdere dette, kjære.

Du kan se videoen under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere