RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets første hjemmeseier

Sist oppdatert:

Vålerengas juniorlag slo torsdag kveld Fredrikstads juniorlag 2-1 hjemme på Hafslundbanen. Nicolas Tvinde og Mikael Johansen scoret Vålerengas mål.

Godt forsvarsspill

Kampen startet godt for Vålerenga-juniorene og allerede etter 13 minutter lå den første ballen i mål bak Fredrikstads keeper da Nicolas Tvinde var på rett sted til rett tid og sendte Vålerenga i ledelsen.

Bare minutter senere var Vålerenga i angrep igjen, og Fredrikstad forsvaret slet med å få ballen ut av egen 16 meter. En dårlig Fredrikstad klarering havnet hos Mikael Johansen som dempet ballen og klinket til fra drøye 20 meter og plasserte ballen helt nede i hjørnet bak en sjanseløs Fredrikstad keeper.

Vålerenga-forsvaret med Christoffer Bergersen i spissen ryddet unna farlighetene Fredrikstad hadde å by på og Vålerenga gikk til pause med 2-0 ledelse.

Rødt kort

Vålerenga-juniorene kontrollerte starten av andre omgang, men midtveis ut i omgangen endret kampbildet seg da Vålerengas midtbane anker Haakon Farstadvoll fikk sitt andre gule kort for dagen og ble sent i dusjen av dommeren, til store protester fra Vålerenga-juniorene. Dermed kom Fredrikstad mer med i kampen men Vålerenga forsvaret og en god Kristian Krohn-Holm i Vålerenga-målet ryddet unna.

Etter 84 minutter glapp det i Vålerenga-forsvaret og en Fredrikstad junior skjøt knallhardt og VIFs keeper ga en retur som gjorde at Fredrikstad reduserte til 2-1.

- Fenomenal konge

- Vi var ok og brukbart fornøyd med første omgang, vi hadde som målsetning å spille på den måten som er forankret fra A-laget og ned til juniorlaget. Vi får en del angrep der vi får vendt spillet og vi klarer å spille oss ut av trange posisjoner ved at vi bruker pasninger for å løse opp presset fra FFK. Det at vi går til pause med 2-0 og at FFK har én avslutning på mål i første omgang gjør at vi er godt fornøyd, forteller trener Aleksander Olsen.

- Andre omgang er litt lik første omgang, men etter utvisningen til Haakon endrer kampbildet seg og vi får nok med å forsvare oss, og det koker litt. Alt i alt syns jeg det er fortjent at vi tok tre poeng, gutta viser guts, og vi blir vi selvfølgelig reddet av banens bestemann som uten tvil var Christoffer Bergersen, han var helt fenomenal konge både i luftrommet og langs bakken i dag. Totalt sett er vi godt fornøyd, vi skulle selvfølgelig bydd mer opp til dans i andre omgang men det ble vanskelig etter utvisningen, avslutter Olsen.

Kampfakta

Vålerenga jr – Fredrikstad jr 2-1 (2-0)

Interkretsserien, Hafslundbanen 8. april 2010

Tilskuere: ca 35

Mål: 1-0 Tvinde (13), 2-0 Mikael Johansen (16), 2-1 FFK (84)

Gule kort Vålerenga: Bergersen, Kveen

Rødt kort Vålerenga: Farstadvoll (to gule)

Vålerengas lag: Kristian Krohn-Holm – Nicolai Næss (Mathias Holmen fra 70) – Christoffer Bergersen – Marcus Kveen – Lars Vincent Andersen – Soliman Aoudia (Ole Korshavn Sandnes fra 77) – Haakon Farstadvoll (kpt) – Blerim Redzepi (Savas Tirit fra 45) – Mikael Johansen (Stefan Mimic fra 60) – Andreas Lund – Nicolas Tvinde (Kristian Grande fra 60)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere