RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets første Idol-par

Idol har allerede fått sitt første par. - Det var Solveig Kloppen som gjorde oss til kjærester, smiler Christian og Camilla. Les intervjuet eksklusivt på side2.

(SIDE2): De kom til auditionrunden i Kristiansand som venner - og dro som kjærester. Idol ga langt større uttelling enn ventet for Camilla Kåsene (18) og Christian Gravdal (19) fra Skien.

- Vi er fortsatt kjempeforelsket, sier Camilla og Christian til side2.

Christian ble med venninnen Camilla som støtte da hun reiste på Idol-audition i Kristiansand. Programlederduoen Solveig Kloppen og Kåre Magnus Bergh la merke til venneparet i køen.

Giftekniver
- De kom rett bort til oss og spurte om vi var kjærester. Jeg begynte å le, og svarte nei. Fikk jo litt sjokk av spørsmålet. For vi har liksom bare vært venner i ett år. Og selv om det kanskje har ligget litt i luften at det er noe mellom oss, så har vi aldri snakket om det, sier Camilla.

Programlederne tok imidlertid ikke et nei for et nei...

«Det har vært noe mellom oss hele tiden - følelser vi aldri før turte å snakke om.»

Camilla Kåsene

- De var veldig nysgjerrige på om vi holdt på å bli kjærester og spurte og gravde, småler Christian.

Tredje forsøk
For Camilla var dette tredje gang hun prøvde seg på Idol-audition. I tidligere runder gikk hun ut allerede i preaudition. Men i år fikk hun synge for dommerne - og ungjenta fra Skien fra nervøs før hun skulle i ilden.

- Vi ble plassert to forskjellige steder da jeg skulle inn til dommerne. Mens jeg satt og ventet, kom Solveig tilbake og spurte meg mer om Christian. Om jeg kunne tenke meg å bli kjæreste med ham, om jeg likte ham veldig godt og sånt. Og det gjorde jeg jo... smiler Camilla.

Christian satt i mellomtiden og ventet nervøs på hvordan det gikk med venninnen.

«Christian spør på deg»
- Så ble jeg plutselig hentet av noen fra produksjonsselskapet, og tatt med til Kåre Magnus. Helt uventet så spurte han meg om jeg kunne tenke meg å bli sammen med Camilla. Jeg ble helt satt ut, men ble også kjempeglad og svarte «ja!» med en gang, ler han.

Deretter gikk det slag i slag. Gifteknivene Solveig Kloppen og Kåre Magnus Bergh spurte Camilla rett ut om hun ville bli kjæreste med Christian. Heller ikke hun var i tvil.

«Jeg ble kjempeglad og svarte «ja!» med en gang.»

Christian Gravdal

- Jeg svarte såklart «ja!». Det har vært noe mellom oss hele tiden, følelser vi aldri før turte å snakke om, smiler hun forelsket.

- Større enn å vinne
- Hele opplegget var utrolig morsomt. Jeg er vanvittig takknemlig for at programlederne ordnet opp og gjorde så vi ble et par. Dette var nesten større enn om jeg hadde vunnet hele Idol. Aldri i livet om jeg hadde ventet at jeg skulle dra fra audition med en kjæreste, smiler Camilla.

Om to uker feirer Camilla og Christian sin 4. måned som kjærestepar.

- Dette er en historie vi vil huske resten av livet! stråler paret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere