RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets første poengtap

Vålerengas damelag spilte 0-0 hjemme mot Voss men er fortsatt serieleder med god margin.

2. pinsedag, mandag 13. juni, tok Vålerengas damelag i mot Voss til oppgjør i 1. divisjon. Vålerenga stod med seks seiere på rad og var serieleder før kampen, men Voss hadde trøblet litt mer med to seiere, én uavgjort og to tap.

Inne i Vallhall ble det en tett og jevnspilt affære, som endte målløs. Vålerenga er fortsatt serieleder etter kampen, med tre poengs ledelse på Fart.

Vålerenga-trener Cecilie Berg-Hansen var ikke helt fornøyd etter kampen.

Dagens kamp kan beskrives som passiv og uinspirert, med trøtte hjerner, slurvete spill, ja, en kollektiv svikt fra vår side. Likevel vet jeg at spillerne ønsket å vinne denne kampen, og de prøvde så godt de kunne, men det var lite som fungerte i dag. Vi klarte ikke å bryte ned Voss og vi ble for utålmodige i vårt oppbyggende spill. I dag lykkes vi ikke med å spille forbi eller gå forbi pressledd - vi klarte ikke å skape overtall, og balltempoet var altfor dårlig, sier hun til vif-damefotball.no.

Les mer om kampen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere