RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Elin Reitan (Side2)

Årets hårtrender

Sist oppdatert:
Glamour i fokus. Få gjør det selv-tipsene her!

HEGDEHAUGSVEIEN (SIDE2): Hårpleieserien Schwarzkopf presenterte tirsdag sine nyheter i Schwarzkopfs nye salong i Hegdehaugsveien 25. Side2 var til stede, og gir deg nå vårens heteste tips til hvordan du kan få en skikkelig kul og trendy glamourfrisyre hjemme.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

BLI INSPIRERT AV BILDESPESIALET NEDERST PÅ SIDEN!

Inspirerer kvinnen i gata
Schwarzkopf «looks for you» er hårpleieserien som tar triksene fra frisørsalongene og hjem i stua til deg som vil farge, pleie og style håret ditt selv. Med enkle grep kan du få et like kult hår som hos modellene på catwalken.

«Looks for you» skal inspirere kvinnen i gaten som er litt over middels opptatt av hvordan hun ser ut. Vårens trendhår har hårpleieserien valgt å dele inn i fire forskjellige klassiske looker; Combback, Hollyred, Intense Bloom og Eastbeat. De fire stilene har et fellesbegrep for våren og sommeren 2010, og det er glamour. Nå vil vi absolutt se mer glamorøse ut på håret igjen.

Storslagent og glamorøst
- Denne sesongen vil vi se luksuriøse ut på håret. På catwalken i Milano, Paris og New York er det et klassisk snitt som gjelder, en stil som går mer mot «femme fatale» enn «grungy girl». Trenden er ikke lenger frisyrer som fikses raskt, lite av røffe looks, det går heller mot det storslagne og glamorøse, forteller håreksperten Armin Morbach, som har utviklet de fire stilene for Schwarzkopf.

FÅ TIPS TIL DE FIRE STILENE HER:

Combback- blond åttitallspower i kvinnelig femtitallsstil
Dette er frisyren som setter stemningen rett tilbake til det glade 80-tallet. Håret skal være høyt, det er mye glamour og det er en sexy look som gjelder. Skulderputene passer perfekt til denne frisyren. Oppsatt hår kommer sterkt i 2010. Den stramme, bakoverkammede frisyren formes - i kombinasjon med en myk lokk foran - til en oppsetningen som er både forførerisk og New Wave-kul. Denne looken passer sterke og trendbevisste kvinner, og de viktigste stylinghjelpemidlene er hårruller og hårspray.

Marc Jacobs, Gucci og Chloe er inspirasjonskilden til denne looken.

Hollyred- Feminine Hollywood-bølger i glansfullt rødt
Dette er stilen for deg som er litt mer rocka og gotisk. Rødt hår passer utmerket til denne stilen. Håret skal være glansfullt og sensuelt kvinnelig a la Hollywood og farget i en intens tone. Det lange håret uten lugg faller i store, glansfulle bølger nedover skuldrene. Den ene siden kammes stramt bak øret. Utslått hår, makeup i nudetoner og fokus på øynene gir Hollyred et mykt og romantisk uttrykk.

Intense Bloom - Gylden hippie i moderne flørtende krøllelook
Dette er frisyren for deg som er romantisk, uskyldig og litt hemmelighetsfull. Håret er noe oppklippet, faller ut over skuldrene i mellomlange til lange lengder. Fargen er fra lys til mørkebrun med striper for å gjøre de naturlige nyansene enda mer levende. Syttitallslooken moderniseres med store, uregjerlige krøller som rammer inn ansiktet og faller ned over skuldrene. I den kortere varianten tuperes håret litt. Sammen med sotete øyne og ellers en sparsom makeup skapes en verdensvant, ungdommelig og blomstrende naturnær look.

Eastbeat - John Lennons guttebob møter Yoko Onos svarte i Londons gater
Denne looken er dagens rocka og rebelle streetlook, med inspirasjonen hentet fra Asiatiske looker. Frisyren er en avantgarde og skarp bob, mindre veloppdragen enn sine forgjengere. Den gjør seg best med en litt lengre lugg i en mørkebrun eller svart nyanse. Hårføner, rundbørste og glansspray styler looken. Frisyren kan varieres med et mer jentene alternativ, men luggen er alltid med.

Balmain og Julien McDonald er inspirasjonskildene til denne looken.

Se flere bilder fra de fire forskjellige lookene her:

2978

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere