RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets heteste antrekk

Sist oppdatert:
Side2 har stemt frem årets heteste antrekk. Se bildene her.

(SIDE2): Moteåret 2006 er spekket fullt av hete stjerner i hotte kjoler.

Side2 har plukket ut sine favoritter - her er de nominerte:

1. Charlize Theron
Kjolen til Charlize er både elsket og hatet. Noen mener den store sløyfa på den ene skulderen blir litt i det drøyeste laget. Side2 synes på sin side Charlize ser ut som en drøm i sin flotte og ikke minst trendy kjole. Den store sløyfa var starten på det store sløyfeåret 2006, og nettopp sløyfer er noe vi har sett mye til i år.

2. Scarlett Johansson
Alt kler den smukke, og akkurat slik er det for Scarlett Johansson. Side2 elsker hennes kjole i fargen nude. Den er både søt og sexy på en gang - en kombinasjon de fleste ikke kan motstå. Nude har også vært en av de mest populære fargene i år, gjerne i kombinasjon med sort.

3. Nicole Kidman
Hennes bleke hud passer perfekt til hvitt. Nicole har også fått mye pes for sitt kjolevalg, fordi denne kan minne mer om en brudekjole. Ja vel, men så la den gjøre det, mener vi. Uansett er kjolen og hennes stil noe de fleste av oss bare kan drømme om. Nicole er vakker uten like i denne hvite drømmekjolen.

4. Jennifer Lopez
Sterke farger kler denne latino-baben. Derfor blir vi glad hver gang hun kler seg i noe fargerikt. Den grønne kjolen passer henne perfekt, og er anstendig samtidig som hun viser litt hud.

5. Cameron Diaz
Sort og hvitt er dødskult, og kler Cameron Diaz. Hennes nye stil med mørkt hår passer også perfekt til sort og hvitt, og knallrøde lepper. Kontrastene og mønsteret er også helt riktig i motebildet nå.

Se flere bilder av antrekkene lenger ned. Stem til høyre på siden.

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere