Årets hotteste ungkarer

Foto: Getty Images

De er kjekke, de er sjarmerende og de er single. Se hvem de er.

18.06.09 18:21

(SIDE2:) People Magazine kårer hvert år de hotteste ungkarene blant kjendisene. Dette er gutta som fremdeles ikke er kapret av modeller eller skuespillere, slik at du fremdeles har en sjanse – hvis du skulle være så heldig å møte dem, så klart.

Her er årets hotteste ungkarer.

Se bilder av vinnerne nederst i artikkelen.

1. Chace Crawford
Denne 23-åringen er best kjent fra «Gossip Girl», og nylig tok han over Zac Efrons rolle i nyversjonen av «Footloose». Han har også flere andre filmplaner, så vi vil få se mye til Crawford framover.

LES OGSÅ: Gossip Girls frekke forside

2. Chris Pine
28 år gamle Pine fikk sitt definitive gjennombrudd som James T. Kirk i «Star Trek». Tidligere har han spilt i filmer som «Prinsesse på prøve 2», «Just My Luck» og «Smokin' Aces».

LES OGSÅ: Vet du hvem dette er?

3. Shia LaBeouf
Etter roller i «Transformers» og «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» er LaBeouf i ferd med å bli en av de store stjernene i Hollywood. Snart er han aktuell i «Transformers: Revenge of the Fallen».

LES OGSÅ: – Ingen så sexy som mamma

Klikk på bildet for å forstørre.

4. Adam Lambert
Lambert fikk andreplassen i årets utgave av «American Idol». Tidligere i måneden sto han fram som homofil – til mange gutters store glede.

LES OGSÅ: – Ja, jeg er homo

5. Ryan Eggold og Kellan Lutz
Disse kompisene må dele femteplassen. Begge spiller i TV-serien «90210», og Lutz spilte også i tenåringsfavoritten «Twilight».

LES OGSÅ: Den nye 90210-gjengen

6. Dwayne Johnson
Den tidligere fribryteren og amerikanske fotballspilleren, har nå fått en solid skuespillerkarriere. I fjor kunne vi se ham i «Get Smart», og han har flere nye prosjekter på gang.

7. Brody Jenner
Stebroren til «Kimberly Kardashian» er utelukkende kjent for å være seg selv, både i «The Hills» og i «Bromance».

LES OGSÅ: Hollywoods misunnelse

8. Common
Mange rappere prøver seg også som skuespillere, og Common blant dem som ser ut til å lykkes. I fjor var han med i «Wanted», og nå er han aktuell i «Terminator Salvation».

LES OGSÅ: Slik blir nye Terminator

9. Taylor Kitsch
Kitsch er i ferd med å bli en stor stjerne. Mange kjenner ham fra TV-serien «Friday Night Lights», og han er også med i «X-Men Origins: Wolverine».

LES OGSÅ: Viste de første klippene

10. Robert Pattinson
Vi ble først kjent med Pattinson i «Harry Potter and the Goblet of Fire». Etter hovedrollen i «Twilight» var stjernestatusen et faktum, og Pattinson er i dag en av de mest omtalte unge skuespillerne i Hollywood.

LES OGSÅ: Solgte kyss for 140.000 kroner

2107

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.