RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Bang & Olufsen)

Årets julefeiring har allerede startet

Ja, i år ble det i midten av august.

En gang i tiden var det slik at julen var noe som hørte desember til - selv om en kjent julesang skal ha det til at jula varer helt til påske.

De siste årene har derimot mange bedrifter forsøkt å strekke årets store handlebonanza så langt ut i tid som overhode mulig, og Nidar er spesielt kjent for sitt tidlige salg av julemarsipan i september.

Men i år ser det ut at jula skal vare ekstra lenge. For samtidig som tusenvis av barn har sin første skoledag i dag, mener andre at det er på tide å tenke på jula - som sånn for ordens skyld gjerne representerer avslutning på det første skolehalvåret.

«Julegratulasjoner fra Bang & Olufsen og B&O Play. La oss feire magien av et timløst design OG la julen vare hele året rundt.»

Slik lyder en hilsnen fra Bang & Olufsen mandags morgen, som har sendt ut sin årlige «julegaveinspirasjonsguide» til journalister mandag morgen.

- Er ikke dette litt tidlig å sende ut en julehilsen?

- Vi sender det ut allerede nå fordi mange har «Long Lead Time» på trykking. Dog er det mange som skriver om det andre steder også, og forbereder seg tidlig til jul, mener PR sjef for Bang & Olufsen Skandinavia, Tina Banzhaf.

- Den er beregnet for journalister som en inspirasjon til julegave ideer, sier Banzhaf.

Guiden ligger på nettsidene til selskapet og er åpent for alle som ønsker å starte tidlig med gavene for julen 2012.

De opplyser at i julegaveguiden vil du kunne finne gaver til en god venn eller en gave til hele familien, som vil bringe flere smil langt etter helligdagene. I år starter de julen tidlig slik at alle skal få med seg de gode tilbudene.

- Det er det mange som skriver om andre steder også, selv om det er svært vanskelig å overskue er i varmen - i Danmark er det 25 grader i dag, sier Banzhaf med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere