RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets julegave er på vei

Creatives nye Zen V-spillere er kanskje markedes beste.
Creatives nye Zen V-spillere er kanskje markedes beste. (Creative)
Sist oppdatert:
Markedets kanskje beste og mest prisgunstige mp3-spiller kommer nå i ny versjon.

Creatives nye Zen V-serie er kanskje den mest spennende frittstående mp3-spilleren på markedet. Kombinasjonen av design, lydkvalitet, brukervennlighet og pris har gjort at mange har falt for spilleren, selv om iPod Nano fortsatt foretrekkes av en stor tilhengerskare.

Dessverre valgte Creative å bare levere storebror Zen V Plus i en utgave på fire gigabyte på det norske markedet, mens lillebror Zen V bare kom i utgaver på en og to gigabyte. Nå har derimot Creative gitt etter for press, og dytter nå ut lillebror med større kapasitet.

Forskjellen på Zen V og Zen V Plus er videostøtte og fm-radio. Designet og størrelsen er identisk på de to spillerne.

Ifølge Jan Hvidberg i Creative er nå Zen V med fire gigabyte på lager og klar for bestilling for de store leverandørene. Anbefalt utsalgspris ligger på 1.599 kroner, noe som er 100 kroner mindre enn iPod Nano med fire gigabyte.

Den faktiske prisen kommer nok likevel til å bli betydelig lavere. Flere nettbutikker selger allerede Zen V Plus med fire gigabyte flere hundre kroner mindre enn den anbefalte utsalgsprisen, og faktisk lavere enn den nye Zen V.

Det skal også være en Zen V Plus på vei med åtte gigabyte minne. Det er usikkert når denne dukker opp, men det er ikke usannsynlig at denne også rekker de siste dagene av julehandelen.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere