RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets Kødd kåret i Bergen

Sist oppdatert:
Selv om Buekorpsene fikk flest stemmer så hindret ikke det Bergensavisen til å utpeke denne familien som "Årets Kødd" for 2004. Les hvem som fikk den tvilsomme æren
I avstemningen av Årets Kødd 2004 stakk familien Sæle av med seieren.

Strilefamilien er ledes av ultrakristne Finn Jarle Sæle (eks. Dagen redaktør og Norges eneste mørkemann som ikke kan annet enn å smile) og stortingsrepresentant Anita Apeltun Sæle.

Sistnevnte ble kastet ut av KrFs nominasjonsliste for Hordaland på grunn av sitt brennende engasjement mot abort, for Israel og mot alt som er gøy. Vi sier ikke mer.

De siste månedene har imidlertid avkommet fra Sæle-familien, pyramidebyggeren Ørjan Sæle, gjort seg mer bemerket gjennom Think Seven.

Slik blir man kødd av i Bergen. Familien fikk 29 prosent av stemmene.

Det var egentlig buekorpsene som kollektivt fikk flest stemmer, med 39 prosent. Men siden det er 15 buekorps i Bergen, og det da er rett og rimelig at disse stemmene blir broderlig fordelt, så ble førsteplassen forært familien Sæle.

Dermed kan de melde seg inn i klubben "Bergenskøddene" som per i dag inneholder en avdanket fotball-sjef (fra en dårlig sesong i Brann – slik blir det Kødd av i Bergen) og den blakke finanssjarmøren Carl Fredrik Seim.

I alt 44.256 bergensere la inn sine stemmer på Årets Kødd – som Bergensavsen kårer hvert år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere