RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets kuleste dingser

Her er noen av de kuleste dingsene fra årets CES.

Endelig er messegulvet åpnet på Consumer Electronics Show og vi har tatt en titt på noen av de kuleste produktene.

Her er en oversikt over noen av Teknofils favoritter fra den enorme dingsemessa.

Spesialmobiler
Det er ikke lenger bare Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola, LG og resten av de gode, gamle mobilprodusentene som har med seg mobiltelefoner på CES.

I år har blant annet den kjente produsenten av dongeribukser Levi's tatt med seg en egen mobiltelefon, og er du mer interessert i at mobilen skal matche bilen, kan du selvsagt velge en mobiltelefon fra Hummer.

Dette er bare noen av de spennende mobiltelefonene dingsemessa i Las Vegas har å by på. Også Nokia har med flere nye konsepter, blant annet en mobil som måler luftkvalitet og fuktighet.

Tilbehør
Blant favorittene finner vi blant annet tilbehørsprodukter som kan brukes sammen med spillkonsoller. Det er flese selskaper som spesialiserer seg på å lage utstyr til blant annet Nintendo Wii.

CTA Digital er et av selskapene som lager Wii-tilbehør. Du kan velge og vrake i alt fra pistoler til ping pong racketer - så får vi bare håpe det finnes spill som støtter bruken av alle de forskjellige tilbehørspakkene. Tidligere har vi blant annet sett en egen sportspakke med blant annet golfkølle og tennisracket.

Se bilder av disse produktene og mye annet i bildekarusellen under.

Denne saken er hentet fra forbrukerelektronikknettstedet Teknofil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere