Gå til sidens hovedinnhold

Årets kuleste kontrollere?

Ingenting lyser mer av retrokulhet anno 2010 enn disse «Tron»-kontrollerne.

Disney har lansert et helt lass med tilbehør for deg som gleder deg til filmen «Tron Legacy». Og etter å ha sett denne traileren, hvem gjør ikke det?

For deg som ikke har råd til å kjøpe det råeste tilbehøret av alt, nemlig motorsykkelen, finnes det tre veldig gode alternativer. Spesialdesignede håndkontrollere til Xbox 360, Playstation 3 og Wii.

Dessverre er det bare Wii-kontrolleren som er trådløs, men de innfelte, blå, lysende stripene som løper over PS3- og Xbox 360-tilbehøret bør veie opp for ledningene. Alle kontrollerne har støtte for dirring.

Kostbar kontroller

Kontrollerne vil bli solgt sammen med spillet «Tron: Evolution», og den veiledende prisen i USA er satt til 50 dollar. Det er omtrent den samme prisen som de offisielle, men trådløse, kontrollerne fra Sony og Microsoft. Med andre ord er tilbehøret dyrt. Spørsmålet er om det er verdt det.

Ingen norske butikker har foreløpig begynt å selge «Tron»-kontrollerne.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Premiere i desember

Man kan si mange ting om filmen «Tron» fra 1982, og spillene som kom i kjølvannet av den nå klassiske innspillingen. Historien er jo en smule søkt, men ikke verre enn at Disney vekker den snart 30 år gamle filmen til live igjen - sammen med Jeff Bridges i rollen som Kevin Flynn.

Jepp. Gode, gamle Jeff er tilbake. Den kvinnelige hovedrollen er, av en eller annen merkelig grunn, overtatt av Olivia Wilde.

Forskjellen fra da til nå er naturligvis det gigantiske hoppet fremover når det gjelder dataanimasjon og 3D-teknologi. Det kan tenkes at Hollywood kastet seg på «Tron» før tiden var klar, men samtidig er nyinnspillinger en velkjent og utprøvd inntektsmodell i filmindustrien.

«Tron Legacy» er regissert av Joseph Kosinski, og skrevet av Adam Horowitz og Richard Jefferies. Filmen har premiere på norske kinoer 17. desember 2010.

Se den andre traileren til «Tron Legacy»:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken