*Nettavisen* Nyheter.

Årets leppestiftfarge

Foto: (Crestock)

Hvilken farge bør du velge i år?

19.02.10 09:59

(SIDE2): Rosa er den hotteste leppestiftfargen nå.

Feminine farger
Vårmoten 2010 er preget av lyse pastellfarger, feminitet og blomsterromantikk. Leppestiften er intet unntak, og leppene skal ha farge. Det samme gjelder for lipgloss. Bytt ut din naturlige transparente lipgloss i en med farge. Rosatoner sammen med rødt, korall og lyse toner er det som er gjelder for årets leppestiftmote.

Rosa er på topp
Rosa leppestift er den mest trendy leppestiftfargen i 2010. Stadig flere kjendiser kaster seg på moten og velger rosa lepper. Lyse rosafarger gir deg et yngre og søtt utseende, mens de dypere rosatonene passer for de modige som ønsker et sterkere uttrykk.

Rosa er virkelig jentefargen nummer 1, og særlig de lyse tonene er kjempelekkert til solbrun hud.

Kelly Osbourne, Leona Lewis og Lauren Conrad er noen av de siste som er observert med lepper i nydelige rosafarger.

Klassisk rødt
Knallrøde lepper har vært i motebildet lenge, og trenden fortsetter i 2010. De røde leppene er en klassiker, og det finnes mange nyanser å velge mellom. Det du må tenke på er å finne rødfargen som kler deg og din hudtone. Pass på å ikke overdrive med for mye øyenskygge. Ofte holder det med svart mascara til knallrøde lepper. Røde lepper gir deg en sexy og sofistikert look, samtidig som du er klassisk og feminin.

Kate Perry, Eva Longoria og Cameron Diaz velger ofte den sterke rødfargen når de dukker opp på den røde løperen.

Lyse lepper
Lepper i korall, fersken, nude og aprikos er friske og sommerlige farger. Disse fargene gir deg et naturlig og fresht utseende. Bruk lys og naturlig makeup på dagtid, og stæsj deg opp med mørkere øyenskygge og sotede øyne når du skal på fest. En lipgloss med en lys farge er et must å ha i veska til enhver tid. De lyse fargene funker flott om våren og sommeren når man vil se mest mulig naturlig ut enten man er på shopping, på stranden eller på grillparty.

Beyoncè, Eva Mendes og Victoria Beckham er store fan av disse fargene.

Les også: Se vårmoten i butikkene!

2889

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.