RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Stella Pictures)

Årets mest kinky mote

Sist oppdatert:
Skinn er årets mest kinky stjernemote.

(SIDE2): 2007 kan trolig kalles det store skinnåret. Stjernene har kledd seg i skinn, dag og natt, til hverdags og fest.

Se stort bildespesial lenger ned

I hele 2007 har vi vært vitne til stjernenes hyppige bruk av skinn, det være seg i form av kjoler, tilbehør eller jakker. Derfor gir vi deg en liten skinnguide, med årets skinntrender i bilder her.

Kjoler
Kylie Minogue stilte nylig i skinnkjole under Nobels fredpris i Oslo, og Rihanna har gjort nettopp det samme tidligere i år.

Bikerhansker
Stjernedesigneren Karl Lagerfeld elsker bikerhansker, og har nå også påvirket andre stjerner som Kylie Minogue og Victoria Beckham. Bikerhansker kan være utrolig sexy, og gjør seg utmerket til den elegante nyttårskjolen.

Boots
Både gutter og jenter blir sexy i boots - se bare på Lindsay Lohan og David Beckham. Boots hever et antrekk med jeans.

Bukser
Angelina Jolie er selvfølgelig tøff nok til å stille på rød løper i åletrange skinnbukser - og det får selvfølgelig fotografene nærmest til å falle om. Angelina er hot - og når hun stiller i skinnbukser - blir selvfølgelig også det hot.

Jakker
Dette har kanskje vært årets viktigste plagg. Nesten samtlige av stjernene i Hollywood har vist seg i skinnjakker i 2007. Så blir det spennende å se hvor lenge denne trenden varer...

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere