RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets mest sexy bikinidame

Foto: Splash News/All Over
People har kåret de ti mest stilfulle damene i kjendisverden.

(SIDE2:) Kjendisene får ofte hjelp til å finne de riktige klærne, og som regel lykkes de med sine klesvalg. Men noen kjendiser er flinkere enn andre til å finne en personlig og kul stil.

Magasinet People har nå plukket ut ti kvinner som bemerker seg i hver sine kategorier.

Se bilder av kvinnene nederst i artikkelen.

Best på den røde løperen
Kate Winslet får prisen for den mest stilfulle på røde løpere. Hun kler seg alltid i kjoler som passer fasongen og som er både vågale og klassiske.

Mest glamorøse
Michelle Obama klarer å være glamorøs uten å virke snobbete. Selv ser hun ikke på seg selv som en moteløve, men kler seg alltid stilfullt.

Beste mammastil
Å kle seg stilig som gravid er en prøvelse. En som klarer det, er Nicole Richie, som nylig fikk sitt andre barn.

Beste korte kjoler
Det er slett ikke alle som kan gå i korte kjoler, men Reese Witherspoon er en av dem som kan. Hun ser alltid sexy ut på den røde løperen, men viser aldri for mye hud.

Beste jeans
Dette er et plagg de fleste føler seg komfortable i, men noen ser bedre ut i jeans enn andre. Cameron Diaz vinner denne tittelen, fordi hun klarer å bruke dem til både hverdag og fest.

Beste bikini
Kim Kardashian får prisen for beste bikini. Ikke alle er glade i å vise seg i bikini - og i hvert fall ikke med fotografer sirklende rundt seg. Men Kardashian har ingenting å bekymre seg over.

Mest glitrende
Den unge countryartisten Taylor Swift glitrer på den røde løperen, og hun forteller også selv at hun er glad i alt som glitrer.

Beste gatemote
Beyoncé tar ikke på seg digre hettegensere og kosebukser når hun skal ut i butikken. Hun kler seg alltid stilig, også utenfor den røde løperen.

Beste fargebruk
Det er mye svart, grått og hvitt på røde løpere. En som tør å skille seg ut, er Freida Pinto. Hun dukker stadig opp i flotte farger og ser alltid fantastisk ut.

Beste bohemstil
Vanessa Hudgens er opptatt av å være naturlig framfor å prøve desperat å se moteriktig ut. Det lykkes hun med gang på gang.

2373

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere