Årets mest sexy miniskjørt

Ifølge moteskaperne skal årets skjørt være ultrakorte. Michael Balls kolleksjon er kortere, mer rocka og mer sexy enn mye annet som har vært vist frem på catwalken. Se bildene her.

26.04.04 13:29

Smilende rocker
På bildet over ser du bilder av Michael Balls rocka kollesjon fra et moteshow i Los Angeles 1. april. Balls klær er ekstremt rocka, og blant tilskuerne var selvsagt bad boy Tommy Lee fra Motley Crue. Han er som de fleste vet opptatt av både pene damer og rocka mote, så det er kanskje ikke så rart at han smiler.

Foto: Scanpix

Flere bilder av Michael Balls kolleksjon finner du i bildegalleriet oppe til høyre.

Frister single menn med korte skjørt
Ultrakorte skjørt og hotpants er trendy som aldri før. Ifølge den amerikanske evolusjonspsykologen Nigel Barbers er den ultrakorte moten et signal om at det i dagens samfunn er en seriøs mangel på menn som er modne nok for et forhold.

Barbers har sammenlignet lengden på kjoler i USA fra 1886 til 1976 og sammenlignet disse resultatene med statistikker over den amerikanske befolkningen. Disse undersøkelsene viste at jo færre single menn som var tilgjengelige, jo kortere ble kvinnenes skjørt.

Ler mer

Klærne som tenner menn
Du kan lese motereportasjer til øyet blir stort og vått, men de forteller deg ikke hvilke klær menn liker. Her finner du noen nyttige tips.

[Les mer]

Rosa frekkis fra Victoria's Secret
Undertøysgiganten viste nylig frem sin nye undertøyskolleksjon som har fått navnet Pink. Sjekk de hete bildene her.

[Les mer]

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag