RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets råeste moteshow

Foto: Linn de Lange
Sist oppdatert:
Ingenting holdes tilbake når Kjell Nordstrøm lager show.

(SIDE2): I helgen ble det arrangert Hår- og skjønnhetsmesse i Oslo Spektrum, og i tillegg til messen ble en rekke show og visninger avholdt – deriblant det som må være årets råeste catwalkopptreden.

//SE BILDEKARUSELL NEDERST I ARTIKKELEN//

Mange kjente navn
Lørdag ble nemlig «BLACK BRIDE» Hair Couture Show fremvist for hårserien SEBASTIAN. Visningen skulle representere kjærlighet – dog på en noe utradisjonell måte. Den ble innledet av brudevalsen spilt på el-gitar, og den ene eksepsjonelle kreasjonen etter den andre entret motemoloen. Blant modellene var blant annet Charlotte Thorstvedt og Hege Golf.

- Kreative gærninger
En storfornøyd Kjell Nordström hadde følgende å si til Side2 etter endt show:

- Først vil jeg bare si at det er et helt fantastisk team som jobbet med visningen, en gjeng kreative gærninger som har stått på noe helt utrolig for å få til dette showet. Vi hadde en visjon der vi ikke bare ville vise noen kule frisyrer i et vanlig, kjedelig, tradisjonelt show, men fortelle små spesielle historier hvor hår, makeup, styling og modeller var like viktige.

Og det kan vi med rette konstatere at de fikk til.

LES MER OM MOTE HER

Bak stylingen sto flere av Norges fremste stylister, designere og Make Up-artister. Mote fra blant annet eks-Baron von Bulldogs merke DOBBERMANN, Batlak-Selvig, Cecilie Melli, Tina H and VOGA, John Galliano, Alexander Mc Queen, Comme des Garcons, Raf Simons, Vivienne Westwood, D Squared og Costume National.

Ukonvensjonell kjærlighet
- Visningens tema, Black Bride, handler ikke om vanlig ordinær, romantisk kjærlighet som vi ser overalt. Vi ønsket å vise en annen side av kjærligheten, den ukonvensjonelle, uventede og «edgy» kjærligheten ... på en måte den mørke siden av glamouren. Responsen var helt utrolig, det virker som publikum fikk totalt hakeslepp, og det var akkurat det vi ønsket, forteller en entusiastisk Dobbermann til Side2.

Nylig kunne Side2 melde at Kjell Nordström har avlivet sitt alias Baron von Bulldog. I stedet har han tatt til seg et nytt dyrisk navn, nemlig Dobbermann.

Les hele saken her:
Dette er ikke Baron von Bulldog

Assosiasjoner til 80-tallets nattklubber
Redaktør i fagbladet SNITT Hilde Marstrander ble nylig slått ut av delfinalen i Grand Prix i Kongsvinger. Hun gikk i det minste ut med stil, og det var Kjell Nordstrøm som sto bak stylingen hennes. Lørdag hadde hun tatt turen til Spektrum for å få med seg showet hans:

- Jeg synes showet var veldig bra og kunne gjerne tenke meg den skinnjakken som modell Hege Golf hadde på seg. Jeg fikk ellers litt flashback til nattklubber på 80-tallet, sier Marstrander til Side2.

- Så litt skremt ut
- Det må imidlertid snart bli slutt på at norske modeller ser vettskremt ut på catwalken, legger hun til.

Cecilie Kjenslie hadde også valgt å bruke lørdagen på Hår- og skjønnhetsmessen, og hun likte det hun så på catwalken:

- Jeg liker veldig godt at han (Kjell Nordstrøm, journ.anm.) Spiller på kontraster under showet, sier hun til Side2.

Kjendismodeller
Det var ikke bare på BLACK BRIDE-visningen at kjendisene var modeller for anledningen. Top Model-vinner Kine Bakke var nydelig som alltid for Matrix, mens vokalist i Surferosa Mariann Thomassen gikk for merket Goldwell.

Har du noen hårtips å gi Side2s lesere?

- Vask håret én gang i uken - med Goldwell, sier hårfine Mariann til Side2 før hun haster av gårde.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

1494

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere