RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets råeste Ringenes Herre-konkurranse

Sist oppdatert:
Etter at den siste filmen var vist på kino begynte vi å glede oss til den skulle komme på DVD. Nå er den her, og du kan vinne hele triologien på DVD samt andre lekre premier.

For fansen har de siste årene vært helt utrolige. Det har vært skrevet og sagt så mye om Ringenes Herre bøkene og filmene at selv de mest uinteresserte må ha fått med seg hovedtrekkene.

Nå har det vært relativt stille rundt alt som har med Ringenes Herre-sirkuset å gjøre en stund. Men de fleste har all grunn til å glede seg til 25. mai, da kommer nemlig «Atter en Konge» på DVD. Dermed er det mange som endelig får plassert den siste av de tre filmene i DVD-hylla og dermed kan puste lettet ut.

Vi har en solid premiebunke som består av en DVD-spiller, fem DVD-bokser som inneholder alle de tre Ringenes Herre-filmene, ti «Atter en Konge» DVD-er og fem praktbøker med «Atter en Konge»

Konkurranse:
Dette er kule premier, og dersom du ønsker å være med i trekningen av disse må du gjøre følgende:

Vi oppfordrer alle til å sende inn bilde av seg selv som en av rollefigurene i Ringenes Herre. De beste bidragene premieres.

Etter hva vi har sett på premierer og temafester bør det være ekstremt mange slike bilder i omløp.

Bidrag sender du til gaute.tyssebotn@tv2.no innen 25 mai. Husk å skrive «RH-konkurranse» i emnet, ellers så kommer ikke ditt bidrag frem til juryen.

Premiene er levert av SF Norge . Der kan du også lese mer om DVD-utgivelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere