RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets skomote

Foto: Trine Rasmussen (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Nå er det høye hæler som gjelder.

(SIDE2): Nelly.com er en av de største onlinebutikkene for moteinteresserte i Norden. Nå presenterer de sitt eget skomerke «Nelly Shoes», og i vår og sommer blir det blant annet «HighHeelsParty».

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Les også: Vårens kuleste sko?

Skotrend 2010
Tanja Sakotic som er ansvarlig for sko -og accessories informerer om at skoene fra «Nelly Shoes» henter inspirasjon fra forskjellige temaer. Årets vår -og sommertrender innebærer blant annet; hæl, glamourrock og Afrika-bohem.

Hæl er et viktig nøkkelord for årets skotrender for dame. Det som gjelder er skolett, ballerinasko og pumps bare med høyere og mer hæl. Også kilehælsko dominerer i årets skomote. Glamour – rock er skoene med et litt mer rocka preg, samtidig som de er glamorøse. Nagler er spesielt med på å pryde disse skoene. Afrika – bohem er sko med stiletthæl, og lave sandaler pyntet med perler og frynser.

Den hotteste fargen på skoene i år er beige, men også grå, lilla og sort er moteriktige farger.

Vokser og vokser
Motebutikken på nett er opprinnelig et svensk selskap. Etter at merket ble lansert her i landet for omtrent ett år siden, har Nelly.com bare vokst og vokst. Innkjøpssjef Jarno Vanhatapio forteller at Nelly.com fokuserer på trender i stedet for kolleksjoner.

Nettbutikken representerer i dag over 300 merker, med gjennomsnittlig fem nye merker i måneden. «Nelly Shoes» ble lansert i Sverige allerede i fjor, og det første året er det blitt solgt over 150.000 par sko.

Artikkelen fortsetter under bildet

Satser på klær
I løpet av 2010 vil nettbutikken også lansere sitt eget klesmerke. Nettstedet hadde gjennomsnittlig over 70.000 besøkende per dag i 2009. Siden starten 2004 har Nelly hatt klær som sitt hovedområde. I tillegg har nettsiden også stor suksess med smykker, vesker og skjønnhetsprodukter, og nå er det store ambisjoner til «Nelly Shoes».

Følg Side2 på Facebook – klikk her!

SE FLERE AV NELLY. COMS SKO HER:

2802

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere