RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LARS AND THE REAL GIRL: Komedien, som ble en aldri så liten hit, handlet om en kar som fikk et spesielt forhold til sin oppblåsbare venninne.
LARS AND THE REAL GIRL: Komedien, som ble en aldri så liten hit, handlet om en kar som fikk et spesielt forhold til sin oppblåsbare venninne. Foto: Euforia film

Årets særeste sexnyheter

Trekantsex foran butikken og en avbitt penis... Her er historiene hovedpersonene helst vil glemme.

(SIDE2): Sextabber er pinlige, og enda verre blir det når hele verden kan le av det man har gjort.

TheFrisky.com har plukket ut årets hittil særeste sexnyheter.

Aldri mer sex
En 44 år gammel mann fra Moskva vil nok helst glemme denne fylleturen. På en helgetur med brødrene sine drakk han altfor mye, og i mangelen på damer, prøvde han å ha sex med en vaskebjørn. Ikke overraskende var vaskebjørnen lite villig til å ha sex med den fulle 44-åringen, og bet av mannens penis. Den kunne ikke opereres på plass igjen.

Utenfor dronningens vindu
Sex er en viktig del av en romantisk ferie. Men det er kanskje best å holde seg til hotellrommet? Et par i 30-årene syntes det var mer fristende å ha sex på plenen utenfor dronning Elizabeths oppholdssted Windsor Castle i England. Turister skal ha filmet dem i 20 minutter før de ble arrestert.

Fikk sparken
En pilot fra San Francisco ble tilfredsstilt av en pornostjerne i 2005. Dette er selvsagt ikke ulovlig - verre er det at det foregikk mens han styrte flyet. For å kunne skryte av akten, filmet han det hele. Og av en eller annen grunn la han noen år senere videosnutten ut på nett. Da sjefene oppdaget dette, mistet han straks flylisensen.

Lot alle se på
Det er vanskelig å avgjøre hva som er verst med denne historien: At en mann fra Florida hadde trekantsex med to sexdokker? At trekanten fant sted på parkeringsplassen utenfor hans lokale matbutikk? Eller at sexakten skjedde på høylys dag - til hele byens beskuelse?

Sexinnbrudd
Også i Australia er det menn som lar seg friste av sexdokker. Og ikke noe galt i det - så lenge det er lovlig. Men en mann fra Caims tar seg ikke bryet med å kjøpe dokkene. I stedet har han brutt seg inn i tre ulike sexbutikker og hatt sex med dokkene. Men fordi han etterlot seg DNA (!) i butikkene, var det lett for politiet å finne ham.

Fantasien ble sann
En kroatisk fotballstjerne er lykkelig gift med en Playboy-modell. Hans største fantasi har lenge vært å ha sex midt på hjemmebanen til laget hans. Derfor ba han vaktmesteren om å la flomlyset være på, så han kunne gjennomføre drømmen. Men da kona begynte å skryte av episoden, ble mannen raskt solgt til et annet lag.

Se flere sprø sexhistorier her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere