Gå til sidens hovedinnhold

Årets viktigste spasertur

Søndag er det klart for TV-aksjonen - Drømmefanger. Hege Brubak ved Romsås Frivillighetssentral oppfordrer nå alle til å delta på årets viktigste spasertur.

Romsås: - Folk tar TV-aksjonen som en søndagstur. Det er bare å ta med barn og møte opp, sier Brubak. Brubak har selv deltatt på NRKs 32. innsamlingsaksjon 15 ganger som bøssebærer. Årets TV-aksjon går til å bekjempe vold mot kvinner.
- Jeg tror mange kvinner og barn spesielt kommer til å involvere seg i årets aksjon. Dette er et alvorlig og viktig tema som det er viktig at folk støtter opp om, fortsetter Brubak.
Beboere fra Romsås er kjent for å stille opp både manns- og kvinnesterke til tv-aksjonene, og Brubak tror ikke det blir færre bøssbærere fra området i år. Romsås er delt opp i 32 roder, og Brubak har allerede sendt ut brev til fjorårets bøssebærere med oppfordring om å stille opp klokken 1500 søndag.
- Dette er årets viktigste spasertur. Det er det hvert år. TV-aksjonen går alltid til gode saker, og det er viktig å skaffe blest om hva som skjer å gi støtte slik at ting blir gjort.
Men det er ikke bare bøssebærerne og giverne som gjør en kjempeinnsats når aksjonen settes i gang. Flere frivillige jobber i kulissene.
På Flerbrukssenteret på Romsås får bøsssebærerne servert suppe av frivillige når de er ferdige med sin rode.
Og Brubak frykter ikke at det skal komme for mange bøssebærere til de 32 rodene i området.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag