RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Argentinsk kvinne innrømmer forhold til guvernør

Buenos Aires (NTB-AP): En 41 år gammel tidligere argentinsk journalist innrømmer at hun har hatt en affære med South Carolinas guvernør Mark Sanford.

I en kort erklæring som ble sendt til nyhetsnettverket C5n i Buenos Aires søndag, sier María Belén Chapur at hun ikke vil si noe om sitt privatliv og at e-postkorrespondansen mellom henne og Sanford er lekket uten hennes tillatelse.

Hun sier hun bare vil oppklare visse misforståelser, og at søndagens erklæring er den eneste hun vil komme med.

Belén Chapur sier at noen har tatt seg inn i hennes hotmail-konto og lekket korrespondansen som avslører forholdet mellom henne og Sanford, til avisen The State i South Carolina.

Republikaneren Sanford kjemper for sitt politiske liv etter at det ble avslørt at han har vært utro mot sin kone og at han løy om hvor han oppholdt seg da han besøkte Belén Chapur i Buenos Aires tidligere denne måneden.

Mediene i Argentina hadde sterk mistanke om at Belén Chapur var Sanfords elskerinne, men det var først da hun sendte ut erklæringen, at dette ble bekreftet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere